Hei

I beNew.no brenner vi for anti-aging.

beNew ble startet i 2016 av entusiaster som brenner for anti-aging. Vi opplevede store utfordringer med å finne frem i jungelen av produkter der ute, og ikke minst å få de importert til Norge. Etter utallige forsendelser stående fast i tollen og returnert, så fant vi ut vi ville lage en norsk nettbutikk som kunne hjelpe oss selv og andre, med lett og rask tilgang, på det siste av produkter innen anti-aging. 

Idag har vi avtaler med flere produsenter som fyller våre krav til ekthet og ærlighet i produkter, produksjon og markedsføring. 

Vi selger ingen produkter vi ikke tror på eller bruker selv!

Stopp - Tenk - Spør - Velg

For oss er ikke anti-aging nødvendigvis å se ung ut på utsiden, det viktigste er at du holder deg frisk på innsiden. Vi tror at kombinasjonen av riktige tilskudd, mat og trening er nøkkelen til en sunn livsstil! Vi er overbevist om at dersom en stopper opp, tenker over hva en egentlig spiser, stiller spørsmål til innholdet i ferdigprodukter, og spør seg selv om det er bra for deg, for så å velge din vei...ja da kan du med stor sannsynlighet unngå mye sykdom, få et sterkt immunforsvar og leve sunn og frisk hele livet. 

Vi tror det viktigste du kan gjøre er å spise økologisk og anti-inflamatorisk. Det er ganske lett å få til selv, men vi kan anbefale å lese bøkene til Dr Michael Mosley og Maria Borelius. 

I tillegg så tror vi vitenskapen finner ut av nye ting innen forebygging med et eksepsjonelt tempo. I seksjonen under "anbefalinger" finner du bøker vi har lest som inneholder noen av de nyeste vitenskaplige funn. De fremste forskere innen longevity anbefaler de fleste av de produktene vi velger å selge, f.eks NMN som anbefales sterkt av Dr. David Sinclair i boken Lifespan.

Vi tror at ved å spise rett og ta tilskudd som forskning støtter opp om, så er det en høy sannsynlighet at en vil få et sterkere immunforsvar, forebygger sykdom, og ja...holder seg yngre.

Dessverre så tar det ALLTID tid mellom at vitenskapen gjør en oppdagelse og at det faktisk kan dokumenteres, utover enhver tvil at et tilskudd faktisk virker. Ta for eksempel Collagen. Mange hevder kroppen ikke kan ta opp collagen når vi spiser eller drikker collagen tilskudd, og like mange hevder den kan. Mange sier de ikke merker noe effekt av collagen tilskudd, og like mange sier de merker effekt. Vi velger å tenke at det skader neppe! 

VIKTIG!

Vi må poengtere at vi er ikke leger, forskere eller eksperter og hverken kan eller vil gi råd eller anbefalinger, bortsett fra at vi anbefaler alle å sjekke med fastlegen før en begynner med nye produkter! 

Lykke til på den anti-aging reise!

 

Med vennlig hilsen

 

Team beNew